ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας να επισκεφτείτε το εστιατόριο μας.
Συνιστάται να μας πείτε για κάθε είδος αλλεργίας, ή προτίμησης τροφίμων ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες σας.

Μπορούν να γίνουν αλλαγές σε μια προκαθορισμένη κράτηση πριν από την ημερομηνία κράτησης. Οι τροποποιήσεις θα εξαρτώνται πάντοτε από τη διαθεσιμότητα στο εστιατόριο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο καλώντας στο +30 24270 21701 ή γράφοντας στο reservationmarmita@gmail.com

Τα τραπέζια διατηρούνται για 15 λεπτά μετά την κράτηση.
Το πρωτόκολλο κρατήσεών μας απαιτεί επιβεβαίωση.
Γι 'αυτό παρακαλούμε να μας δώσετε τον πραγματικό αριθμό τηλεφώνου σας, με τον διεθνή κωδικό για να επικοινωνήσουμε μαζί σας από την Ελλάδα.
Επίσης, χρειαζόμαστε ένα τρέχον ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όπου μπορούμε να στείλουμε μια επιβεβαίωση της κράτησης και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με οποιεσδήποτε άλλες απαιτήσεις.

Το τραπέζι σας ΔΕΝ θα επιβεβαιωθεί μέχρι να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την κράτηση.

Δεν είναι διαθέσιμες όλες οι θέσεις online.
Να θυμάστε ότι η κράτηση αφορά τραπέζι, αλλά όχι τοποθεσία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να έρθετε, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω email στο reservationmarmita@gmail.com τουλάχιστον 12 ώρες νωρίτερα. Σε περίπτωση που ακυρώσετε μετά το πέρας των 12 ωρών ή δεν εμφανιστείτε, λυπούμαστε αλλά θα χρεωθείτε στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα με το ποσό των €20 το άτομο.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το μενού που δημοσιεύει η Marmita για τους πελάτες της σε ηλεκτρονική μορφή δεν είναι απαραίτητα το ακριβές μενού που σερβίρεται στο εστιατόριο την ημέρα της κράτησής σας για λόγους αγοράς ή/και άλλους λόγους ανωτέρας βίας. Ακόμα κι έτσι, το περιεχόμενο θα ταιριάζει ουσιαστικά με αυτό που υποδεικνύεται. Τα περιεχόμενα του ιστότοπου μπορεί να είναι ανακριβή ή ελλιπή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο marmitaskiathos@gmail.com

ΥΓ. *Σε περίπτωση βροχής, λυπούμαστε που το εστιατόριο μπορεί να είναι κλειστό. Επικοινωνήστε μαζί μας μετά τις 17:00.