Το 1ο Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων, Τραπεζιών και Πελατολογίου για Εστιατόρια. Αυξήστε τα έσοδά σας δημιουργώντας πιστό πελατειακό κοινό.

Σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων Εστιατορίων, Σύστημα Εστιατορίων, Πελατολόγιο Εστιατορίων

Σύστημα Διαχείρισης Τραπεζιών Εστιατορίων, Σύστημα Διαχείρισης Πελατολογίου Εστιατορίων, Διαχείριση πελατών εστιατορίων, Εφαρμογή Διαχείρισης Τραπεζιών για εστιατόρια, Εφαρμογή Διαχείρισης Κρατήσεων για εστιατόρια

i-host
i-host

Hotel Edition

Κεντρική διαχείριση κρατήσεων για ξενοδοχεία με εστιατόρια

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Κεντρική διαχείριση κρατήσεων από το τμήμα Concierge

Με το i-host Hotel Edition το τμήμα Concierge του ξενοδοχείου αποκτά πρόσβαση στην εικόνα της διαθεσιμότητας του εστιατορίου του ξενοδοχείου σε πραγματικό χρόνο και καταχωρούν online κρατήσεις για λογαριασμό των επισκεπτών. Ακολούθως, τόσο το εστιατόριο, όσο και ο επισκέπτης ενημερώνονται αυτόματα, με ηλεκτρονική ειδοποίηση για την ολοκλήρωση της κράτησης.

Εκσυγχρονισμός την εικόνας του ξενοδοχείου

Αναβαθμίστε την εμπειρία του επισκέπτη σας και εξασφαλίστε επαγγελματική εικόνα, υιοθετώντας το i-host Hotel Edition στο front-office του ξενοδοχείου σας. Μετατρέψτε τη διαδικασία καταχώρησης κρατήσεων στο εστιατόριο για λογαριασμό των πελατών σας σε μία ευχάριστη εμπειρία, κερδίζοντας επιπλέον πόντους στη σχέση σας.

Online κρατήσεις στο εστιατόριο από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου

Δώστε στους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας τη δυνατότητα να καταχωρούν κρατήσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου από tablets ή PCs τοποθετημένα στο χώρο του ξενοδοχείου ή από την εφαρμογή για smartphones που προσφέρετε στους επισκέπτες σας. Αναβαθμίστε την εμπειρία του επισκέπτη σας προβάλλοντας φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για το εστιατόριο.

Οργανωμένο ιστορικό κρατήσεων

Με το i-host Hotel Edition διατηρείτε το ιστορικό των κρατήσεων που καταχωρούνται ηλεκτρονικά στο εστιατόριο, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης σε πολύ ενδιαφέρουσες αναφορές επισκεψιμότητας.

Δυνατότητες παραμετροποίησης

Επικοινωνήστε μαζί μας για εκτενή συζήτηση σε σχέση με τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας. Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει την ολοκλήρωση του i-host Hotel Edition με το PMS του ξενοδοχείου σας.

Διαχείριση τραπεζιών στο εστιατόριο

Χρησιμοποιήστε το i-host στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για τη διαχείριση των τραπεζιών και των κρατήσεων, είτε από επισκέπτες του ξενοδοχείου, είτε από πελάτες που προέρχονται από άλλα κανάλια. Διαχειριστείτε τους επισκέπτες σας εξατομικευμένα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες αναψυχής.

Αναβαθμίστε την εμπειρία φιλοξενίας για τους
επισκέπτες σας, υιοθετώντας το i-host Hotel Edition!

Επικοινωνια