ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επικαιροποιήθηκε στις 07/07/2022

Καλώς ήλθατε στο i-host. Το i-host είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων, πελατολογίου και τραπεζιών για εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώρους διασκέδασης και παρόμοιες επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες γαστρονομίας, αναψυχής  και ψυχαγωγίας, επιτρέποντας επίσης τη δημιουργία και διαχείριση διαδικτυακών κρατήσεων σε εστιατόρια και άλλους χώρους αναψυχής ("Χώροι") μέσω της ιστοσελίδας του, www.i-host.gr (η "Ιστοσελίδα"), των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, των γραφικών στοιχείων που ενσωματώνονται σε ιστότοπους Χώρων ή τρίτων μερών που παρέχουν στους καταναλωτές υπηρεσίες καταχώρησης κρατήσεων ή συναφείς υπηρεσίες (η "Υπηρεσία").

Οι παρόντες Όροι Χρήσης αποτελούν τη μεταξύ μας συμφωνία (εάν είστε ο ιδιοκτήτης / εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος / αντιπρόσωπος ενός Καταστήματος που δέχεται κρατήσεις μέσω της Ιστοσελίδας μας, αυτές οι διατάξεις ισχύουν και για εσάς, επιπροσθέτως των Γενικών Όρων Πώλησης και Χρήσης αλλά και των ειδικών όρων που αποδέχεστε κατά τον χρόνο εγγραφής). Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά, καθώς αυτές οι διατάξεις είναι δεσμευτικές για εσάς εάν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα / Εφαρμογή i-host.

Προσοχή: Εάν καθ’ οποιονδήποτε χρόνο δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους, πρέπει να σταματήσετε αμέσως τη χρήση της Υπηρεσίας.

         1. Ορισμοί

"Innopolium": η εταιρεία Innopolium ΙΚΕ.

"I-host": Όλοι οι ιστότοποι που είναι προσβάσιμοι, μέσω του «https://www.i-host.gr» και των εφαρμογών «I-host» για κινητά τηλέφωνα (smartphones) και tablets.

"Χρήστης": Κάθε άτομο ηλικίας 18 ετών και άνω, που έχει ικανότητα σύναψης συμβάσεων, το οποίο επισκέπτεται την Ιστοσελίδα "I-host" ("Επισκέπτης") και/ή είναι κάτοχος λογαριασμού στην Ιστοσελίδα I-host ("Εγγεγραμμένος χρήστης"); στον πληθυντικό, "Χρήστες"

"Όροι Χρήσης": Οι παρόντες γενικοί όροι χρήσης και τυχόν ειδικοί όροι χρήσης.

"Περιεχόμενο Χώρου": Όλα τα στοιχεία της σελίδας του Χώρου που ενδέχεται να παρέχονται στο I-host από τον Χώρο/ εγγεγραμμένο χρήστη ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν, για δημοσίευση στην Ιστοσελίδα I-host, όπως ο τιμοκατάλογος των προϊόντων του (γεύματα, ποτά κ.λπ.), η μέση τιμή ενός γεύματος, το όνομα του σεφ, η διαθεσιμότητα του εστιατορίου, το μενού, το ημερολόγιο, η θεματική του εστιατορίου,οι φωτογραφίες του εστιατορίου, κ.λ.π.

"Περιεχόμενο χρήστη": Όλα τα στοιχεία που παρέχονται από το χρήστη στην Ιστοσελίδα I-host, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εγγράφων, εικόνων, φωτογραφιών, κριτικών ή αντιγράφων.

 

2. Αποδοχή των Όρων

Οφείλετε να διαβάσετε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους χρήσης και όλους τους άλλους κανόνες και οδηγίες που ενδέχεται να σας κοινοποιούνται περιοδικά μέσω της Υπηρεσίας, (οι "Όροι"), οι οποίοι δημιουργούν δεσμευτική νομική σύμβαση μεταξύ σας και του I-host. Με την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ή τη χρήση της Υπηρεσίας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε και συμμορφώνεστε με τους Όρους.

         3. Υπηρεσίες κράτησης

Το I-host παρέχει την Υπηρεσία που επιτρέπει στους Επισκέπτες να κάνουν online κρατήσεις στους οικείους Χώρους. Για να πραγματοποιήσετε μια κράτηση, θα πρέπει να δώσετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που ενδέχεται να απαιτείται από τον Χώρο. Παρέχοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με την κράτησή σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS. Όλες οι κρατήσεις εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των  Χώρων ως προς την ώρα που ζητήθηκε, την ημερομηνία και αριθμό ατόμων που καθορίστηκαν από εσάς και επιβεβαιώνονται μόλις λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS επιβεβαίωσης, το οποίο αποστέλλεται, μέσω της Υπηρεσίας, από τον Χώρο. Ορισμένοι Χώροι ενδέχεται να απαιτήσουν να δώσετε την πιστωτική σας κάρτα για να κάνετε κράτηση ή προπληρωμή, σε ορισμένες περιπτώσεις.

         4. Πολιτική μη εμφάνισης και τέλη ακύρωσης

Κάθε Χώρος έχει τη δική του πολιτική κρατήσεων και ακύρωσης, η οποία σας παρέχεται από την Υπηρεσία, όταν κάνετε την κράτησή σας. Εάν ο Χώρος δεν έχει τέτοια πολιτική, το I-host σας ζητά να ειδοποιείτε τουλάχιστον 30 λεπτά εκ των προτέρων για την ακύρωση μιας κράτησης μέσω της Υπηρεσίας. Μια κράτηση μπορεί να ακυρωθεί, είτε επικοινωνώντας απευθείας με τον Χώρο είτε μέσω της Υπηρεσίας. Μπορείτε να αμφισβητήσετε τυχόν μη εμφάνιση, επικοινωνώντας με τον Χώρο. Ο τελικός προσδιορισμός της μη εμφάνισης θα γίνει από τον Χώρο κατά τη διακριτική του ευχέρεια. Σε περίπτωση που ο Χώρος έχει τη δική του πολιτική ακύρωσης και έχει απαιτήσει την παροχή πιστωτικής κάρτας για την επιβεβαίωση της κράτησής σας, το I-host θα σας ενημερώσει αναφορικά με την πολιτική ακύρωσης του Χώρου κατά τη στιγμή της κράτησής σας. Συμφωνείτε να πληρώσετε τέλη αναφορικά με οποιαδήποτε ακύρωση σε Χώρο ή τέλη μη εμφάνισης σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης του Χώρου. Το I-host μπορεί να διευκολύνει την πληρωμή σας στον Χώρο μέσω Stripe ή άλλης πύλης πληρωμής. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναφορικά με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, σχετικά με τη χρήση των παρόχων πληρωμών από τον I-host στη Δήλωση Απορρήτου.

Στην προσπάθειά μας να συνδράμουμε τους Χώρους με στόχο την ελαχιστοποίηση των περιστατικών μη εμφάνισης (no shows), αλλά και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες εξυπηρέτησης των Χρηστών και Επισκεπτών, σας ενημερώνουμε ότι, όταν ο Χρήστης ή ο Επισκέπτης χρησιμοποιεί τη διεπαφή χρήστη (user interface) που η εταιρία μας έχει σχεδιάσει εσωτερικά και διαθέτει στους Χώρους για καταχώρηση online κρατήσεων από τους πιθανούς Χρήστες/Επισκέπτες, η υπηρεσία δεν θα επιτρέπει τη δυνατότητα πραγματοποίησης δυο ή περισσοτέρων online κρατήσεων του ίδιου τηλεφωνικού αριθμού ή e-mail σε διαφορετικούς Χώρους κατά την ίδια ημερομηνία και ώρα (ή με διαφορά δύο (2) ωρών) από ήδη καταχωρημένη online κράτηση του ίδιου τηλεφωνικού αριθμού ή e-mail σε άλλο Χώρο που χρησιμοποιεί την υπηρεσία i-host. Σε αυτήν τη περίπτωση, η πραγματοποίηση από τον Χρήστη/Επισκέπτη της δεύτερης κράτησης θα καθίσταται δυνατή μόνο κατόπιν ακύρωσης της πρώτης κράτησης, η οποία θα γίνεται αυτόματα και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης του Χρήστη/Επισκέπτη εφόσον ο Χρήστης/Επισκέπτης επιλέξει να προχωρήσει στην δεύτερη κράτηση.

         5. Δήλωση απορρήτου

Η ιδιωτικότητά σας είναι πολύ σημαντική για το I-host. Διαβάστε προσεκτικά τη Δήλωση Απορρήτου μας, στην διεύθυνση https://www.i-host.gr/content/privacy-notice-el.html, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και αποκάλυψης πληροφοριών που σας αφορούν.

6. Χρήση της Υπηρεσίας

Οι Χρήστες της Υπηρεσίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να μην τους έχει αφαιρεθεί ή έχει ανασταλεί ως προς αυτούς η πρόσβαση στην Υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο.

7. Πληροφορίες Λογαριασμού & Ευθύνες Εγγεγραμμένων Χρηστών

Η παρούσα Ενότητα ισχύει μόνο για Εγγεγραμμένους Χρήστες στο βαθμό που δεν έρχεται σε αντίθεση με οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ της Innopolium και του σχετικού Χώρου.

Για να γίνετε Εγγεγραμμένος Χρήστης και να λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εκ μέρους σας χρήση της Υπηρεσίας, απαιτείται να δημιουργηθεί για εσάς ένας λογαριασμός από την Innopolium. Επιβεβαιώνετε και εγγυάστε ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από εσάς στο I-host κατά την εγγραφή και κατά πάντα χρόνο είναι αληθείς, ακριβείς, επικαιροποιημένες και πλήρεις αλλά και ότι θα επικαιροποιείτε τις εν λόγω πληροφορίες κατά πάντα χρόνο.

Συμφωνείτε ότι το I-host μπορεί να έχει πρόσβαση, να διατηρεί και να αποκαλύπτει τις πληροφορίες του λογαριασμού σας και οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχονται από έναν Εγγεγραμμένο Χρήστη στην Υπηρεσία ("Περιεχόμενο Χρήστη"), εάν απαιτείται εκ του νόμου ή καλή τη πίστει ότι αυτή η πρόσβαση, διατήρηση ή η αποκάλυψη είναι ευλόγως απαραίτητη ή προς το συμφέρον του I-host ή ενός τρίτου μέρους ώστε (α) να συμμορφωθεί με έννομη διαδικασία· (β) να προβεί σε εκτέλεση των Όρων· (γ) να απαντήσει σε ισχυρισμό ότι το Περιεχόμενο Χρήστη παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων· (δ) να ανταποκριθεί σε αίτημά σας που αφορά σε εξυπηρέτηση πελατών· ή (ε) να διερευνήσει ή να προστατεύσει τα δικαιώματα, επιχειρηματικά συμφέροντα, την ασφάλεια της περιουσίας ή την προσωπική ασφάλεια του I-host, των χρηστών του και του κοινού. Όλες οι πληροφορίες που αφορούν στις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και την αποκάλυψη πληροφοριών, περιλαμβάνονται στη Δήλωση Απορρήτου του I-host. Το I-host μπορεί να παρέχει σε τρίτα συνεργαζόμενα μέρη, όπως διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων σε εστιατόρια κ.λπ., βασικές δημόσιες πληροφορίες σχετικά με τον Χώρο, (π.χ φωτογραφίες που εικονίζουν το εσωτερικό ή το εξωτερικό του Χώρου κλπ.), όπως παρέχονται από τον ίδιο τον Χώρο ή είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Χώρου ή παρόμοιες πληροφορίες που διατίθενται απευθείας στην Innopolium από τον Χώρο.

Οι Εγγεγραμμένοι Χρήστες, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την Υπηρεσία, απαιτείται να έχουν στοιχεία σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης. Δεν πρέπει να κοινοποιείτε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας ούτε να επιτρέπετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας σε οποιονδήποτε τρίτο. Είστε υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται βάσει των διαπιστευτηρίων πρόσβασης. Εάν έχετε κάποιο λόγο να πιστεύετε ότι τα διαπιστευτήριά σας έχουν παραβιαστεί ή ότι έχει προσπελαστεί ο λογαριασμός σας από τρίτους, οφείλετε να ενημερώσετε αμέσως το I-host στη διεύθυνση support@i-host.gr. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές σας ζημίες ή για ζημίες που υφίσταται το I-host και άλλοι (συμπεριλαμβανομένων άλλων χρηστών) λόγω οποιασδήποτε μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας.

Εάν επιλέξετε να σημειώσετε τις προτιμήσεις του Πελάτη του Χώρου, αυτές οι πληροφορίες είναι δυνατό να πληκτρολογηθούν χειροκίνητα στην Πλατφόρμα, όπως ακριβώς ο εκπρόσωπος του  Χώρου μπορεί να γράψει μια σημείωση σε κάρτα ευρετηρίου. Αυτά τα δεδομένα ανήκουν και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τον  Χώρο, καθώς απορρέουν από τη σχέση του Χώρου με τον Πελάτη του Χώρου. Από την άποψη αυτή, ο Χώρος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να διασφαλίσει ότι έχει αποκτήσει και διαθέτει αυτές τις πληροφορίες νόμιμα, καθώς και ότι έχει το δικαίωμα να πληκτρολογεί και να διαθέτει τις πληροφορίες αυτές στην Πλατφόρμα (π.χ. αναφορικά με αλλεργίες του Πελάτη).

Οι Χώροι είναι υπεύθυνοι να διασφαλίσουν τη νομιμότητα της χρήσης των αντίστοιχων στοιχείων επικοινωνίας των Πελατών σε περίπτωση επικοινωνίας για λόγους προωθητικών ενεργειών μαζί τους.

         8. Ιδιοκτησία· Δικαιώματα κυριότητας

Η Υπηρεσία ανήκει στην και λειτουργεί από την Innopolium. Οι οπτικές διεπαφές, τα γραφικά, ο σχεδιασμός, η συλλογή, οι πληροφορίες, ο κωδικός του υπολογιστή, τα προϊόντα, το λογισμικό (συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε λογισμικού για το οποίο υπάρχει δυνατότητα λήψης), οι υπηρεσίες και όλα τα άλλα στοιχεία της Υπηρεσίας ("Περιεχόμενο I-host") προστατεύονται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων κυριότητας και από την ισχύουσα νομοθεσία. Όλο το Περιεχόμενο I-host αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Innopolium. Το σύνολο των εμπορικών σημάτων, σημάτων υπηρεσιών και εμπορικών ονομασιών  ανήκουν στην Innopolium. Απαγορεύεται οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του Περιεχομένου I-host ή γενικά, οποιαδήποτε χρήση διαφορετική από αυτήν που περιγράφεται εδώ. Εάν υποβάλετε Περιεχόμενο Χρήστη μέσω της Υπηρεσίας, παραχωρείτε στην Innopolium ένα μη αποκλειστικό, διαρκές, δωρεάν, αμετάκλητο και υπό πλήρη αδειοδότηση δικαίωμα χρήσης, τροποποίησης, αναπαραγωγής, προσαρμογής, μετάφρασης, δημοσίευσης, δημιουργίας παραγώγων έργων, διανομής και εμφάνισης του συγκεκριμένου Περιεχομένου Χρήστη σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο. Δηλώνετε και εγγυάστε ότι είστε κύριος ή με άλλο τρόπο ελέγχων όλων των δικαιωμάτων του Περιεχομένου Χρήστη σας· ότι το Περιεχόμενο Χρήστη είναι ακριβές· και ότι η χρήση του Περιεχομένου Χρήστη δεν παραβιάζει τους παρόντες Όρους και δεν θα προκαλέσει βλάβη σε οποιοδήποτε άτομο ή οντότητα. Θα αποζημιώνετε την Innopolium αναφορικά με οποιαδήποτε αξίωση απορρέει από το Περιεχόμενο Χρήστη. Η Innopolium μπορεί να παρακολουθεί και να επεξεργάζεται ή να αφαιρεί οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη κατά την αποκλειστική της κρίση. Το I-host δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη.

 9. Περιορισμοί

Η Υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για προσωπική σας χρήση, δηλαδή για να κάνετε κρατήσεις στους οικείους Χώρους και συμφωνείτε να εκπληρώσετε τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της Υπηρεσίας (να μεταβείτε στον Χώρο την ώρα που καθορίζεται στην κράτησή σας και να πληρώσετε το λογαριασμό για τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τον Χώρο). Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση της Υπηρεσίας, εκτός από αυτήν που αναφέρεται παραπάνω. Δεν επιτρέπεται να κάνετε διπλές κρατήσεις σε διαφορετικούς Χώρους για την ίδια χρονική περίοδο και απαγορεύεται η μεταπώληση ή η απόπειρα μεταπώλησης της κράτησής σας μέσω της Υπηρεσίας. Απαγορεύεται επίσης η χρήση της Υπηρεσίας για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό ή με οποιονδήποτε τρόπο που μπορεί να βλάψει, να προκαλέσει ζημία ή να δυσφημίσει την Innopolium και οποιονδήποτε τρίτο.

 10. Τροποποίηση των Όρων

Οι παρόντες Όροι μπορούν να ενημερώνονται ή να τροποποιούνται κατά πάντα χρόνο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης εμφανίζεται πάντα στην αρχή των Όρων. Με τη χρήση της Υπηρεσίας εκ μέρους σας μετά από οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή, συναινείτε στη δέσμευσή σας από τους τροποποιημένους Όρους. Σε περίπτωση σημαντικών αλλαγών στους Όρους, η Innopolium θα καταβάλει εύλογες προσπάθειες για να σας ενημερώσει αναφορικά με την αλλαγή, όπως μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιαδήποτε διεύθυνση έχετε χρησιμοποιήσει για να εγγραφείτε σε κάποιον λογαριασμό, μέσω αναδυόμενου παραθύρου στην Ιστοσελίδα ή μέσω άλλου παρόμοιου μηχανισμού. Ουσιώδεις αλλαγές στους παρόντες Όρους θα ισχύσουν το νωρίτερο (α) με τη πρώτη χρήση της Υπηρεσίας εκ μέρους σας οπότε και θα λάβει χώρα πραγματική ειδοποίηση αναφορικά με αυτήν την αλλαγή ή (β) εντός 30 ημερών από την ανάρτηση αυτής της αλλαγής. Οι διαφορές που προκύπτουν από τους παρόντες Όρους θα επιλύονται όπως ορίζει η έκδοση των Όρων που ισχύει κατά το χρόνο που προέκυψε η διαφορά. Ενθαρρύνεσθε να ελέγχετε συχνά αυτήν τη σελίδα για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες τροποποιήσεις.

 11. Περιεχόμενο τρίτων μερών

Η Υπηρεσία ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων μερών ("Ιστοσελίδες τρίτων") και εφαρμογές ("Εφαρμογές τρίτων" και συλλογικά με ιστότοπους τρίτων, "Περιεχόμενο τρίτων"), συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων προς ιστοσελίδες Καταστημάτων. Όταν ακολουθείτε έναν σύνδεσμο που οδηγεί σε Περιεχόμενο Τρίτων, δεν θα ειδοποιείστε ότι αποχωρήσατε από την Υπηρεσία και ότι υπόκεισθε στους όρους και τις προϋποθέσεις (συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών απορρήτου) άλλου ιστότοπου ή προορισμού. Περιεχόμενο και Ιστοσελίδες Τρίτων δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Innopolium, επομένως η Innopolium δεν είναι υπεύθυνη για αυτό το Περιεχόμενο ή τις Ιστοσελίδες. Το Περιεχόμενο Τρίτων παρέχεται από το I-host μόνο για την εξυπηρέτησή σας και το I-host δεν είναι υπεύθυνο για αυτό. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη χρήση όλου του Περιεχομένου Τρίτων. Οφείλετε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις πολιτικές, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών απορρήτου και συλλογής δεδομένων, οποιασδήποτε Ιστοσελίδας Τρίτου ή Εφαρμογών Τρίτου, προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε συναλλαγή με οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

12. Παύση

Η Innopolium μπορεί, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια και για οποιονδήποτε λόγο ή χωρίς  λόγο, να παύσει την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία, να διακόψει την Υπηρεσία ή να παύσει οποιαδήποτε άδεια ή αδειοδότηση που σας παραχωρείται σύμφωνα με τους παρόντες κατά πάντα χρόνο, με ή χωρίς ειδοποίηση. Η Innopolium δεν ευθύνεται έναντι υμών ή τρίτων για την παύση αυτή. Χωρίς να περιορίζονται τα παραπάνω, η Innopolium μπορεί να αναστείλει την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία εάν δεν εμφανισθείτε σε τρεις ή περισσότερες κρατήσεις που έχετε κάνει σε περίοδο ενός (1) έτους. Η Innopolium ενδεχομένως να παύσει την πρόσβασή σας σε περιπτώσεις που υφίσταται ή υπάρχει υποψία απάτης ή παραβίασης των Όρων αυτών ή άλλων νόμων ή κανονισμών και τυχόν υποψία δόλιας, καταχρηστικής ή παράνομης δραστηριότητας μπορεί να παραπεμφθεί στις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου. Αυτά τα μέτρα είναι επιπρόσθετα οποιωνδήποτε άλλων βοηθημάτων που ενδεχομένως έχει στη διάθεσή της η Innopolium σύμφωνα με τη νομοθεσία ή το εθιμικό δίκαιο.

Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την Υπηρεσία, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@i-host.gr .

13. Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να κρατήσετε αβλαβή την Innopolium ή οποιεσδήποτε συνδεδεμένες εταιρείες, κατόχους αδειών και προμηθευτές, καθώς και τους αντίστοιχους διευθυντές, υπαλλήλους, εργαζομένους, αντιπροσώπους, εκπροσώπους, εργολάβους και τους άλλους χρήστες του I-host, οι οποίοι χρησιμοποιούν οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη που διατίθεται μέσω της Υπηρεσίας, από κάθε ζημία, βλάβη, υποχρέωση, κόστος, τέλη και έξοδα (συμπεριλαμβανομένων νομικών και λογιστικών εξόδων) που προκύπτουν από ή με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζονται με (α) τη χρήση ή την μη ορθή εκ μέρους σας χρήση της Υπηρεσίας (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ή της μη ορθής εκ μέρους σας χρήσης Περιεχομένου Τρίτων), (β) το δικό σας Περιεχόμενο Χρήστη, (γ) την παράβαση των παρόντων Όρων, και (δ) την παραβίαση των δικαιωμάτων οποιουδήποτε άλλου προσώπου ή οντότητας, συμπεριλαμβανομένων των αξιώσεων αναφορικά με το ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη παραβαίνει ή παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. Δυνάμεθα, με δικά σας έξοδα, να αναλάβουμε την αποκλειστική υπεράσπιση και τον έλεγχο οποιουδήποτε ζητήματος για το οποίο απαιτείται να μας αποζημιώσετε και συμφωνείτε να συνεργαστείτε κατά την νόμιμη επιδίωξη των αξιώσεων αυτών. Δεν σας επιτρέπεται να προβείτε σε συμβιβασμό αναφορικά με οποιοδήποτε ζήτημα για το οποίο οφείλεται αποζημίωση σύμφωνα με την παρούσα Ενότητα χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Innopolium. Θα καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να σας ειδοποιήσουμε αναφορικά με οποιαδήποτε τέτοια αξίωση, ενέργεια ή διαδικασία, μόλις λάβουμε σχετική γνώση.

14. Αποποίηση εγγύησης

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, TOΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ I-HOST ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ TO I-HOST), ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΗΣΤΗ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ Ή ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ "ΩΣ ΕΧΕΙ", "ΩΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ", "ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ή ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΗΣ ΕΙΤΕ ΡΗΤΕΣ, ΣΙΩΠΗΡΕΣ Ή ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Ή ΑΛΛΕΣ. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η INNOPOLIUM ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΤΕ ΡΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ Η ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

15. Περιορισμός ευθύνης

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η INNOPOLIUM, ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ Ή ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ, Ή ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ Ή ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ (Α), ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΟ, (Β) ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ I-HOST, Ή ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, Ή (Γ) ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ Ή ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΩΝ, ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Η INNOPOLIUM ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. Η INNOPOLIUM , ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ Ή ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ Ή ΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΥΡΩ (200 €).

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΝ Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ INNOPOLIUM ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

16. Επίλυση διαφορών

Οι παρόντες Όροι, εξ οποιαδήποτε απόψεως, θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και οποιαδήποτε αξίωση, διαφορά ή ζήτημα προκύπτει από ή σχετίζεται με αυτούς τους Όρους Χρήσης θα υπόκειται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.

         17. Ειδοποιήσεις

Η Innopolium μπορεί να σας παρέχει ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δημοσιεύσεων στην Υπηρεσία ή στην Ιστοσελίδα. Μπορείτε να αποστέλλετε στην Innopolium ειδοποιήσεις μέσω συστημένης αλληλογραφίας που αποστέλλεται στην Innopolium, Οδός 28 ης  Οκτωβρίου 2, 15238, Χαλάνδρι, Ελλάδα. Εάν η ειδοποίηση παρέχεται μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα θεωρείται ότι έχει δοθεί είκοσι τέσσερις ώρες μετά την αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτός εάν η Innopolium ειδοποιηθεί ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι έγκυρη. Εάν η ειδοποίηση αποσταλεί με ανάρτηση μέσω της Υπηρεσίας, τότε η ειδοποίηση θα θεωρείται ότι παρέχεται κατά το χρόνο της ανάρτησης. Εναλλακτικά, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε νόμιμα μέσω ταχυδρομείου σε ταχυδρομική διεύθυνση, εάν παρέχεται από εσάς μέσω της Υπηρεσίας. Σε αυτήν την περίπτωση, η ειδοποίηση θεωρείται ότι δίδεται τρεις ημέρες μετά την ημερομηνία αποστολής.

18. Διάφορα

Εκτός από την περίπτωση Εγγεγραμμένων Χρηστών, οι παρόντες Όροι και η Πολιτική Απορρήτου αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ υμών και της Innopolium σχετικά με την Υπηρεσία και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες επικοινωνίες, παραστάσεις, αντιλήψεις και συμφωνίες, προφορικές ή έγγραφες, μεταξύ υμών και της Innopolium αναφορικά με την Υπηρεσία. Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων θεωρηθεί ανεφάρμοστη ή άκυρη από δικαστήριο που έχει δικαιοδοσία, η διάταξη αυτή θα παύσει να ισχύει και οι υπόλοιπες διατάξεις θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ. Η αποτυχία της Innopolium να εφαρμόσει οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων δεν σημαίνει ότι παραιτείται από οποιαδήποτε προηγούμενη ή μελλοντική εκτέλεση κάθε τέτοιας διάταξης. Οι Όροι αυτοί ή η χρήση της Υπηρεσίας εκ μέρους σας δεν έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία σχέσης κοινοπραξίας, εταιρικής σχέσης, απασχόλησης ή σχέση αντιπροσωπείας μεταξύ υμών και της Innopolium. Οι Όροι, καθώς και τυχόν δικαιώματα και άδειες που παραχωρούνται δυνάμει των παρόντων, δεν μπορούν να μεταβιβαστούν ή να εκχωρηθούν από εσάς αλλά ενδέχεται να εκχωρηθούν από την Innopolium χωρίς περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης που αυτό γίνεται κατ’ εφαρμογή του νόμου, σε περίπτωση συγχώνευσης, επανασύστασης, ανακεφαλαιοποίησης ή πώλησης του συνόλου ή επί της ουσίας του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της Innopolium. Εάν επιχειρηθεί να γίνει εκχώρηση κατά παράβαση των Όρων αυτών θα είναι άκυρη. Οι επικεφαλίδες και οι υπότιτλοι αυτής της Συμφωνίας χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους διευκόλυνσης και δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την ερμηνεία της Συμφωνίας αυτής. Όπως χρησιμοποιείται εδώ, ο όρος "περιλαμβάνω" και οι παράγωγες λέξεις του είναι χάριν παραδείγματος, όχι εξαντλητικά, και ο όρος "ενδέχεται" σημαίνει "έχει το δικαίωμα, αλλά όχι την υποχρέωση".

Η Υπηρεσία παρέχεται από την:

INNOPOLIUM ΙΚΕ

Οδός 28ης  Οκτωβρίου 2, 15238, Χαλάνδρι, Ελλάδα